Tarieven 2023

Losse behandeling, exclusief intake  € 78,–

Losse behandeling, inclusief intake  € 89,–

Pakket van 3 behandelingen  € 213,–

Pakket van 6 behandelingen  € 414,–

Gezichtsbehandeling 60 min. € 50,–

Gezichtsbehandeling 80 min. incl. hoofd  € 60,–

Afhankelijk van je klacht en de reactie die je lichaam geeft op de behandeling adviseer ik om minimaal een pakket van 3 behandelingen af te nemen. Mijn therapie is holistisch (kijkt naar het gehele lichaam) en werkt in lagen door het lichaam, waardoor vaak de diepere lagen aangesproken moeten worden voor het beste resultaat. Dit is vaak niet mogelijk met één losse behandeling.

Een behandeling duurt 60-75 minuten en kan altijd bijgeboekt worden. Indien langer dan 75 minuten nodig is voor een behandeling wordt €16 per kwartier extra gerekend uiteraard altijd in overleg. Per 1 mei 2019 zijn de behandelingen vrijgesteld van btw.

 

Wanneer wordt de behandeling vergoed?

Praktijk Via Corpus is aangesloten bij beroepsvereniging BATC die door veel zorgverzekeraars erkend wordt. Vergoeding is gedeeltelijk mogelijk indien je een aanvullende verzekering hebt. In de aanvullende verzekering moet dan wel de complementaire (alternatieve) geneeskunde opgenomen zijn.

Informeer bij je zorgverzekeraar, kijk op www.zorgwijzer.nl of op de website van mijn beroepsvereniging BATC www.batc.nl en kies de knop ‘Zorgverzekeraars 2022’ aan de rechterkant.

 

BATC

beroepsregistratie: BR-02916

AGB-codes

zorgverleners code: 90106943

praktijkcode: 90066166

Klacht- en Tuchtrecht 

KB 1903.2507

Een nieuwe certificering!

De praktijk draagt het keurmerk:

‘Practice Based Evidence Praktijk’ 

Praktijken krijgen het keurmerk als ze voldoen aan criteria die zijn gebaseerd op het inzichtelijk maken van de behandelingen. Sinds ik met EviCare werk voldoe ik dus ook aan deze criteria. Ik kan nu aan mijn cliënten laten zien of de behandeling effectief is en kan ik mijn cliënten specifieker en efficiënter behandelen. Daarmee verleen ik dus een aantoonbaar betere kwaliteit van zorg!

Aanmelden of informatie kun je krijgen door het invullen van het contactformulier of online een afspraak maken. Indien je een van mijn diensten gaat afnemen, stuur ik via Evi Care (digitaal beveiligd cliëntendossier) een intake- en cliëntvragenlijst welke je online kan invullen en verzenden.
Pijnvrij bewegen geld
Betalen kan na de behandeling door middel van een betaalverzoek, overschrijving of contant. Indien je een van mijn pakketten afneemt, dient het gehele bedrag vóór of bij aanvang van de eerste behandeling betaald te worden.
Pijnvrij bewegen guasha stenen colinda
Annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren, graag telefonisch, voor de behandeling te gebeuren. Bij niet of niet tijdig annuleren ben ik genoodzaakt het tarief van de voorgenomen behandeling in rekening te brengen.