Goed nieuws, Via Corpus mag open blijven tijdens de 2e lockdown!

Vandaag (16-12-2020) heb ik via mijn beroepsvereniging BATC groenlicht gekregen om de praktijk open te houden tijdens de lockdown. Het ministerie van volksgezondheid stelt dat therapeuten die in het bezit zijn van het MKB en/of PsBK diploma èn met een AGB zorgverleners code werken hun cliënten mogen ontvangen in hun praktijk.

We blijven met elkaar de komende tijd onze veiligheid waarborgen door ons aan de veiligheidsegels te houden.

Wat houdt dat in? Als ik met jou een afspraak plan dan zal ik een paar dagen voor de behandeling contact met je opnemen en een aantal korte vragen stellen over je gezondheid en die van je huisgenoten. Is behandelen toegestaan dan zal ik één dag voor de behandeling dezelfde vragen nogmaals stellen. Is je situatie niet veranderd en is behandelen toegestaan dan zien we elkaar op de dag van de afspraak bij mij in de praktijk.

Neem zo min mogelijk spullen mee, alleen het noodzakelijke en 2 grote badhanddoeken. Bij binnenkomst in de behandelruimte zal ik vragen je handen te desinfecteren. Als ik met jou een intakegesprek voer dan is dat op 1,5 meter afstand van elkaar en we dragen beide een mond/neus masker. Tijdens de behandeling zal ik alleen een mond/neus masker dragen.

Betaling vindt plaats dmv een betaalverzoek (tikkie) of van te voren over maken op mijn rekening nummer. Ik zorg dat alles wat jij aanraakt gedesinfecteerd is, na jou bezoek wordt er door mij gedesinfecteerd op plekken waar veel met vingers contact wordt gemaakt. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen vraag ik dan ook om zo min mogelijk aan te raken in de praktijkruimte. Natuurlijk was ik tussendoor en desinfecteer ook mijn handen. Gebruik van toilet? Als het enigszins mogelijk is probeer dit te voorkomen.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk… 

 

Pin It on Pinterest